top of page
Buscar
  • Foto del escritorSetmana del Llibre

Mònica Mira

Actualizado: 26 feb 2019

Mónica Mira (Nules, Castelló, 1974). Llicenciada en Ciències de la Informació, treballa com a periodista en diferents mitjans de comunicació i institucions a la província de Castelló. L'any 2000, va fundar al costat de Franc Ortiz la productora i agència de comunicació Soldat de Plom Produccions en la qual, entre altres treballs, destaca la realització del documental Oblidats, projectat en el Festival Internacional de Cinema del Sàhara en 2006.

Escriu des de l'adolescència, encara que mai ha donat una transcendència pública a les seues històries fins que en 2008 va finalitzar En el més profund, una novel·la que autoeditó a través d'un micromecenatge. En 2016 va publicar dos contes infantils, Ser de Nules i Ítaca t’espera. Des de l'any 2015 és la coordinadora de Coses & Muses, una agrupació de dones empresàries que organitza, promociona i impulsa activitats culturals.

Pots entrar en contacte amb l'autora o deixar la teua opinió sobre aquesta novel·la en millonesdepalabras.blogspot.com i www.facebook.com/millonesdepalabrasmm

4 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page